Lenea e cocoană mare, soră cu nesimțirea și moștenită de la părinți

nesimțireaVă povesteam mai devreme că am obiceiul să mă duc zilnic pe la pădure să dau câteva ture. E ok pentru sănătate și nu numai, toată lumea ar trebui să facă mișcare. Ei bine, mă duc și în weekend pe acolo și de multe ori văd atâta nesimțire încât îmi vine să mă urc în mașină și să plec acasă. De data aceasta nu e vorba despre țigani, nu e vorba despre cei care consumă semințe sau chestii de-astea.

Un puțoi de vreo 18 ani, cu mașină de Bulgaria, un Golf 4, intrase cu vehiculul în pădure și o lăsase pe un petic de umbră fix la intrarea pe o alee. Bă frate, când văd asemenea cretini îmi vine să mă duc să-i iau direct la șuturi. Adică frate, eu înțeleg că părinții și-au cârpit chiloții în cur ca să-ți ieie un Golf 4, mașină de mașină dar pe bulgari, fără AC, dar măcar ai bun simț.

Toată lumea lăsa mașina afară din pădure, căci este ditamai parcarea, numai puțoiul ăsta  a lăsat-o fix cât să blocheze o alee acolo. Avea și o mârmă după el, iubita lui eventual sau dracu știe cine mai era, o centuristă la cum era îmbrăcată. Cred că lenea ar trebui eradicată prin eutanasiere pentru unii, la fel și nesimțirea. Care e prea nesimțit pentru secolul ăsta, să primească pedeapsa capitală.

Acum, na, ce să te aștepți de la un manelist, că la cum era îmbrăcat cu ochelari de soare și mașină de BG cumpărată de părinți, nu cred că în casa lui s-a ascultat prea multă operă. Cu părinți manelino, cum să aibă copilul bun simț? Cum să lase el mașina parcată afară din pădure? E, el vrea s-o țină în inima pădurii să o ocolească 500 de oameni pe oră.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.