La cine apelezi dacă ai nevoie de un lift?

liftCu toții suntem super mulțumiți că avem un lift în scara blocului, cu ajutorul căruia putem urca la etajele superioare fără să depunem efort fizic. Nu aș putea să-mi imaginez blocurile acelea cu 10 etaje fără un lift funcțional măcar.  Ce faci atunci când ai nevoie de un lift dar nu ai un bloc cu 10 etaje căruia să-i montezi așa ceva, ci mai de grabă o pensiune sau o simplă casă P+2 cum se construiesc prin România de zor? Oare e rentabil? Oare e posibil din punct de vedere tehnic?

Ei bine, poți să comanzi un lift de la MP Ifma pentru orice nevoi ai avea tu. Tehnologia modernă a făcut posibilă montarea de ascensoare oriunde, nu doar în blocurile turn sau în clădirile foarte înalte și veți vedea că nici prețurile nu sunt exagerate. Puteți monta de exemplu ascensoare pentru pensionari, căci mobilitatea lor este mult îngreunată din cauza vârstei și chiar și un singur etaj poate să  fie o problemă destul de mare pentru aceștia.

De asemenea, de lifturi speciale mai au nevoie persoanele cu dizabilități, ori locurile în care își desfășoară activitatea agenți economice la etaje superioare. Cunosc de exemplu locuri în care există baruri la etajele superioare ale clădirilor și în care marfa urcă pe un ascensor special, doar nu o să care distribuitorii marfa la etaj, pe scări. Ar fi crimă și pedeapsă, mai ales că am lucrat la distribuție și știu foarte bine ce înseamnă să cari pe la magazine.

E bine de știut că cei de la MP Ifma furnizează asemenea servicii pentru că noi în România avem o problemă cu informarea. Atunci când avem nevoie de ceva servicii profesionale, ori echipamente speciale avem impresia că nu există în țară oameni care să te poată ajuta. Ei bine, iată că există dar fiind o nișă foarte micuță, nu prea ajung la urechile noastre vești despre ei deși iată că unele firme există de aproape 55 de ani. Ne interesăm și noi în momentul în care ne lovim de vreo problemă, ca românii de fapt.

Dacă aveți nevoie de lifturi, ascensoare pentru diverse scopuri, nu doar pentru blocuri, cei de la MP IFMA vă pot ajuta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.