Emag se transformă încet dar sigur într-un magazin pe care nu-l plac

De-a lungul timpului au fost multe lucruri care m-au deranjat la Emag, dar nu le-am scris nicăieri. Sunt sigur că există cohorte întregi de oameni asemenea mie, nemulțumiți de schimbările pe care Emag le-a suferit de-a lungul timpului.

Totuși, cred că a venit momentul să trecem pe foaie aceste probleme, că s-a umplut paharul cu pățania de azi pe care bineînțeles o să o relatez. Sper ca cineva din acționari, conducere să citească acest articol și să ia măsuri…

Ce nu-mi place la Emag absolut deloc

  1. Înainte, dacă cumpărai ceva de 100 de lei, aveai transport gratuit. Acum nu mai e 99 ci 199. Pe mine unul mă deranjează acest lucru pentru că au și un cost de livrare prin curier mai mare ca al celorlalte magazine. Toate magazinele au 7-8-12 lei, Emag are 15 lei.
  2. Habar nu ai când se va livra comanda pentru că statusul comenzii nu este updatat în timp real așa cum susțin ei. Mie mi s-a întâmplat de multe ori să mă uit pe site și să văd că de fapt comanda nici nu a fost trimisă la curier și de fapt să-mi fi fost livrată de mult.
  3. S-au transformat în niște administratori de bâlci. Exista 1000 de firme diferite care vând marfă pe site-ul lor și dacă comanzi de la 3 firme diferite, chiar dacă este același site Emag, vei plăti de 3 ori curierul, căci produsele vor fi livrate din 3 depozite diferite. Asta am pățit-o azi și am renunțat să mai comand restul de produse.am comandat unul singur. Plăteam 40 de lei curierul la o comandă de 280 de lei. E ridicol.
  4. Niciodată nu au avut o promoție cu de toate pentru toți. Ei bine, eu unul nu am prea găsit nimic din ce căutam când erau reduceri pe la Emag. Ei au obiceiul să facă promoții când vor să scape de niște stocuri. Atât.emag

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.