Degeaba ne luăm de OLX.RO, e prea mare în străinătate și prea mic în RO

OLXNu știu de ce aveam eu impresia că olx.ro este un site românesc, poate din cauza faptului că stau foarte prost la capitolul suport tehnic pentru utilizatori, a datelor de contact inexistente, chestii de-astea dubioase. Ei bine, nu. Recent am aflat că OLX este de fapt un site internațional, există în foarte multe țări din lumea asta, țări la care cred că nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată.

Astfel, am aflat că OLX există și în Argentina, Bulgaria, Columbia, Ecuador, Egipt, Germania, India, Indonezia, Kazahstan, Kenya, Olanda, Nigeria, Pakistan, Panama, Peru, Filipine, Polonia, Portugalia, România, Emiratele Arabe Unite Ucraina și Uzbekistan… Vă vine să credeți?

Am observat că fac și destul de multe angajări, sunt în continuă dezvoltare și cred că în următorii 5 ani o să vedem un alt OLX. Au preluat ei tocmai.ro după care-mi pare rău și acum, însă e modul în care societatea evoluează, nu? Păcat că au atât de puțin de oferit pe parte de filtre, e loc de mult mai bine și am povestit într-un articol trecut de exemplu de posibilitatea implementării „Cu Aer Condiționat” în filtrele categoriei auto.

În România, deși olx.ro este principalul site de anunțuri, mi se pare totuși destul de micuț sau nu micuț dar destul de slab administrat, poate și din cauza faptului că sunt în continuă dezvoltare. Așteptăm timpul să treacă și eventual să vedem o oarecare evoluție în direcția pe care o așteptăm cu toții în ceea ce privește acest site. Rubrica auto și cea de imobiliare sunt cele care trebuie să se schimbe cât de curând, cu funcții noi și filtre mai amănunțite.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.