Scapă de hoți cu ajutorul camerelor de supraveghere video

camerelor de supraveghere videoSe spune că hoția-i frate cu românul. Sincer să fiu, nu știu cât adevăr zace în această zicală veche de-a noastră, însă cu siguranță în ultimii ani infracționalitatea a crescut destul de mult în România. Care să fie cauza? Păi probabil locurile de muncă tot mai puține alături de nivelul de trai ce se degradează tot mai mult de la an la an. Astfel, pentru siguranța ta și a familiei tale, trebuie neapărat să-ți cumperi un sistem de supraveghere video profesional oferit de Comenzi.ro.

De ce să riscăm? De ce să așteptăm acel moment când e prea târziu? Trebuie să ne schimbăm puțin mentalitatea asta de „Lasă, că nu mi se întâmplă tocmai mie” și să deschidem larg ochii la ce se petrece în societate. V-am povestit într-un articol trecut despre acei vecini ai mei care aveau o casă cu etaj iar într-o noapte, hoții le-au golit tot parterul casei, ei dormind la etaj. Bineînțeles că oamenii nu și-au recuperat paguba, întrucât nu aveau instalat un sistem de supraveghere video.

Trebuie să înțelegem faptul că siguranța noastră și a familiei trebuie să fie pe primul loc întotdeauna. De fiecare dată când gândim că „Nu ni se întâmplă tocmai nouă” ne punem în primejdie. În plus, un sistem de supraveghere nu are doar scopul de a surprinde hoții în fapt în cazul în care aceștia se hotărăsc să spargă casa, au și un rol de intimidare. Conform unui studiu recent, casele care sunt împânzite de camere de supraveghere video au 70% mai puține șanse să fie călcate de hoți.

Așadar cu ajutorul camerelor de supraveghere video  și a sistemelor DVR cu siguranță poți ține hoții la distanță. Evident, nu poate nimeni să garanteze că aceste camere reduc la 0 riscul de a avea o casă călcată de hoți, dar după cum spuneam mai sus, reduc riscul cu 70%. Cu cât suntem mai atenți cu atât vom reuși să creăm un mediu mai sigur pentru noi și pentru cei din jur. Nu vă feriți să investiți într-un sistem de supraveghere video căci după cum puteți vedea, este destul de eficient.

 

Comenzi

București, Str. Ion Ursu, Nr.16, Sector 2.

031 0050198

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.