De ce avem timp de Facebook?

timp pe facebook

Pe bune acum, de ce avem timp de Facebook? Copiii nu au școală? Adulții nu au serviciu? Eu când eram mic nu exista Facebook, această rețea de socializare a apărut prin 2008 și a devenit virală prin 2010 când au apărut smartphone-urile Android.

Da, din acel moment telefoanele nu au mai fost telefoane, oamenii nu au mai fost oameni. Sunt de părere că cel puțin în România, oamenii sunt foarte implicați în Facebook, mai implicați de cât sunt în viața reală aș putea spune.

Cultul Facebook cred că va cunoaște apogeul în curând în țara asta. De ce spunasta? Păi pentru că mă uit așa pe la pofilele tinerilor. Numai bășini fripte în mintea unor fetițe de 13 ani care se cred adevărate femei fatale.

Le-au crescut și lor 3 fire negre undeva și gata, încep să își afișeze formele anemice în dezvoltare. Nici nu au buletin și le-a venit de futut. Păi eu când aveam 12-13 ani, fetele se îmbrăcau decent, nu aveai cum să vezi forme sau chestii de-astea. Le plăcea cartea.

Astăzi dacă te uiți pe pofilele lor, o să observi că aceste tinere fără buletin și fără bun simț sunt analfabete. Nu știu să scrie corect deși au aproape 14 ani. Bine că știu să-și arate cururile tuturor și să se laude cu frumusețea lor bășită, venită de la niște părinți maneliști din moment ce și-au educat copilul în acest sens. Fetele astea chiar cred că au talent, nu? Că asta înseamnă pentru maneliști să ai talent, să arăți bine, să știi să dai din cur, etc…

Eu nu înțeleg de ce lumea are timp de Facebook, poate că acesta e motivul pentru care țara asta merge mereu îndărăt. Cum să meargă înainte dacă toată lumea e pe Facebook?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.