Cum vine mă asta cu Mobile Detonation Device drept hotspot în avion?

Mobile Detonation Device

Evident, s-a petrecut treaba asta într-un aeroport din Australia, Melbourne. Trebuia să fie o țară în care oamenii cunosc limba engleză, nu o țară bananieră precum România. La noi putea să aibă orice denumire hotspot-ul respectiv. Dacă nu era în română nu înțelegea nimeni nimic. În Australia, Mobile Detonation Device, înseamnă dispozitiv mobil pentru detonare.

Vă dați seama cât de bolnav  la minte trebuie să fii să pui asemenea denumire la hotspot-ul telefonului. În vremurile astea terorizate psihic de musulmani și întâmplări care mai de care mai ciudate, atentatele sunt tot mai numeroase.

Ei bine, nu a fost găsit dispozitivul deși pilotul a amânat cursa respectivă. Mai mult, nimeni nu a vrut să se mai urce în acel avion după această pățanie. Iată cum un dobitoc  poate să dea peste cap un întreg avion, 40 de persoane au ales să rămână la sol.

Dobitocul respectiv ar fi meritat să fie prins și să i se interzică pe veci să folosească un avion. Astea nu sunt glume, într-o eră dominată de atentate teroriste. Dacă te crezi grozav să faci asemenea glume, probabil că nu meriți să călătorești cu avionul. Să mergi cu mașina câte jumătate de zi sau eventual 5 zile dacă distanța e mai mare, ca să vezi cum e.

Mă mir cum de a scăpat știrea asta din cancanul românesc, era o chestie de râs la noi mai mult ca sigur. Toată lumea ar fi râs de parcă Australia ar fi ceva țară bananieră. Oricum noi românii mereu ne-am imaginat ceva buricul pământului și am luat pe toată lumea în baston deși singurul nostru drept ar fi acela să tăcem din gură și să fim umili, că suntem cea mai săracă țară din UE.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.