3 lucruri pe care le apreciez la unele persoane care se apucă de YouTube

YouTube

Pentru că am criticat ca la nebuni pe cei care se apucă de YouTube în ultima vreme, haideți să vedem și 3 lucruri pe care le apreciez la Youtuberii începători, cei care se află la colțul opus criticilor mele căci de, nu se poate să fie totul negru. Există și Youtuberi care  au înțeles în mare despre ce e vorba într-un vlog și cu care rezonez destul de mult. Haideți să vedem care sunt cele 3 lucruri…

3 lucruri pe care le apreciez la unele persoane care se apucă de YouTube

 

  1. Au curajul să facă pasul către persoană publică. Da, cei care sunt pe internet, pe YouTube sunt automat supuși criticilor. Eu unul nu cred că aș reacționa foarte frumos dacă ar spune ceva nasol despre mine un analfabet, eu nu am curaj să mă apuc de YouTube.
  2. Reușesc să facă un clip fără să editeze. Nu îmi plac acele clipuri care sunt pline de rupturi, în care fiecare frază este editată, de ai senzația că ești într-un film cu proști. Păi chiar ești într-un film cu proști din moment ce omul care vrea să apară pe sticlă nu e în stare să facă un clip fără să editeze o dată la 10 secunde într-un clip de 10 minute.
  3. Cumpără o cameră dedicată cu care se filmează, destul de bună. Chiar apreciez asta la YouTuberii începători. Au înțeles ideea că fie business, fie pasiune, e nevoie de o mică investiție. Nu e chiar așa simplu, nu te va urmări nimeni dacă te filmezi cu o cameră foarte proastă. Că nu degeaba ne cumpărăm monitoare 4K, pe care dăm mii de lei. E nevoie de calitate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.