3 avantaje ale unui fotoliu cu masaj pentru tine și mica ta companie

fotoliu

Cred că am văzut cu toții acele fotolii cu masaj amplasate în hipermarketuri, monetizate. Bagi acolo 5 lei și ai X minute de masaj. Îți poți alege modul de masaj și chestii de-astea. Ei bine, sunt o idee foarte bună pentru cei care au mici afaceri și vor să le dezvolte productiv, alături de niște oameni relaxați. Randamentul la locul de muncă este mult influențat de starea de spirit a angajaților, iar aceste fotolii cu masaj de la Komoder sunt cheia productivității după părerea mea.

3 avantaje ale unui fotoliu cu masaj pentru tine și mica ta companie

  1. Productivitatea în firmă o să crească pe termen mediu și lung pentru că reducerea nivelului de stres inutil în companie va avea efecte foarte pozitive. Evident, foarte puțini patroni se gândesc la chestia asta, idealul lor este să jupoaie ultimii 10 bani de pe angajați și să facă evaziune fiscală, nu să crească o companie punându-și mintea la contribuție dar despre tipicul patronului român vom discuta altă dată.
  2. Scutești niște bani pe care de altfel ar trebui să-i cheltui cu ruperea de ritm. Este o tehnică destul de des întâlnită în străinătate, unde, din când în când, patronii plătesc ieșirile în oraș ori în centrele de înfrumusețare și masaj pentru angajați, astfel încât aceștia să nu se plictisească sau să se streseze mai mult de cât necesar. Aceste fotolii pot înlocui acest obicei dacă sunt amplasate într-un cadru benefic, relaxant.
  3. Crești moralul angajaților dând dovadă de empatie pentru munca lor. Orice angajat adoră să aibă un patron care oferă mai mult de cât salariu, care demonstrează faptul că ține la angajat chiar dacă mutarea asta o face pentru creșterea productivității. Atât timp cât angajatul are beneficii în plus, este spre binele lui, moralul va crește destul de mult. E ca o încurajare nescrisă, non verbală care lipsește cu desăvârșire din majoritatea companiilor.

Acestea sunt cele mai importante 3 avantaje ale un fotoliu cu masaj Inada amplasat în propria companie, dacă ai câțiva angajați de care ești mulțumit și consideri că ei merită mai mult, cumpără-le un asemenea fotoliu și cu siguranță vor interpreta gestul tău drept unul salutar în relația cu ei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.