Andrei Ciobanu lansează o … carte

Andrei Ciobanu

Andrei Ciobanu are o emisiune foarte interesantă dimineața la radio, alături de prietenul lui Sergiu. Ei bine, omul este comediant în timpul liber, sau om de radio în timpul liber, nici nu mai știu. Cert este că Andrei este unul dintre oamenii pe care eu unul îi apreciez. Îl apreciez nu doar pentru faptul că a ales să rămână în România să plătească taxe la stat când putea la fel de bine să găsească ceva de lucru în străinătate, dar și pentru faptul că a scris o … carte.

E foarte ciudat să mai vezi chestii de genul pentru că în ziua de azi nimeni nu mai citește. Din moment ce nimeni nu mai citește de ce ai scrie o carte? Adică nu știu, pe mine cel puțin mă depășește și nu voi pierde ocazia să îl întreb treaba asta pe Andrei vineri, când vine la Kripton Club în Severin. Va aduce de asemenea și cartea cu el pentru a o promova. Mi se pare momentul perfect pentru întrebări tâmpite, așa că urați-mi succes. Doar sunt renumit pentru întrebările prostești.

Totuși asta cu „de ce să mai scrii o carte într-o lume care practic nu mai citește” nu mi se pare ceva foarte deplasat. E chiar o întrebare de bun simț, putea să facă un clip sau un film de scurt metraj, sau de lung metraj. Poate că îi palce să scrie și dacă e așa e curios de ce anume? Ce i-a alimentat pasiunea pentru scris, faptul că i-a plăcut să citească de mic? Ei bine, nu știu. Rămâne de văzut ce și cum. O să îl întreb astăzi pe Andrei, în speranța că voi reuși să ajung la timp la eveniment.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.