Ador muzica Italo Disco

italo disco

Nu cred că este primul articol pe care îl scriu despre muzica italo disco și cu siguranță nici ultimul. Ador genul acesta de muzică pentru că îmi aduce aminte de anii 80, ani în care încă se mai făcea muzică bună. De asemenea, este muzica ce a stat într-un fel la nașterea euro dance. Spre deosebire de euro dance, muzica italo disco a continuat să existe, a supraviețuit și în ziua de azi încă se mai produce. I se spune New Italo Disco și există foarte mulți artiști care o produc.

Muzica italo disco este o minune cel puțin pentru mine. De ce? Păi pentru că în momentul în care o ascult simțurile mele de om romantic se duc la extrem. Pur și simplu încerc să mă teleportez în anii 80, undeva prin Germania de Vest, unde să mă bucur de civilizație, de lume cu bun simț. Am spus mereu faptul că anii 80 și 90 au fost niște ani excepționali nu doar pentru muzică, ci și pentru faptul că atunci oamenii aveau foarte mult bun simț. Nu erau influențați de fizic atât de mult ca astăzi.

Da, muzica italo disco este muzica sufletului din punctul meu de vedere și cred că așa va muri. Nu știu dacă și peste 10 ani cineva o să mai producă asemenea acorduri, însă eu unul tot sper. Poate că o să dispară în momentul în care și bunul simț o să dispară de pe planetă iar chestia asta se va întâmpla destul de curând din câte simt eu. În România e deja pe cale de dispariție. Sper să nu fie contagioasă îngâmfarea și prostia și să nu se ia și la străini. Astfel, bunul simț nu ar fi în pericol.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.