3 motive să încerci cosmetice bio

Cosmeticele în ziua de azi sunt foarte variate. Toată lumea poate să deschisă o fabrică de cosmetice și să se apuce să vândă produse fără ca nimeni să le testeze înainte așa cum trebuie. Cred că vă dați și voi seama de faptul că pentru a scoate cosmetice pe piață, într-o lume normală, acestea ar trebui să aibă tot felul de aprobări de la Ministerul Sănătății venite în urma testelor dermatologice și așa mai departe. Evident, în România nu se prea ține cont de aceste reguli. De fapt, nu mică mi-ar fi mirarea dacă multe dintre firmele care produc sau importă anumite cosmetice, ar fi în neregulă.

Nu ai de unde să știi ce fel de chimicale conțin și dacă sunt șanse sau nu să fii afectată de aceste cosmetice apărute pe rafturile magazinelor peste noapte, venite dintr-o sursă cel puțin ciudată. Din acest motiv, încurajez achiziția de cosmetice bio. Sunt multe motive pentru care fac acest lucru, le voi expune pe cele mai importante 3 în cele ce urmează.

3 motive să încerci cosmetice bio

  1. Stai departe de eventuale reacții adverse pe care pielea ta poate să le aibă în contact cu diferitele chimicale ascunse, nespecificate pe eticheta produsului.
  2. De multe ori sunt mult mai ieftine de cât produsele cosmetice normale, nu de puține ori mi s-a întâmplat să văd o diferență semnificativă de prețuri între cele două sectoare.
  3. Sunt mai eficiente de cât produsele pe care femeile aleg să dea foarte mulți bani. Se cumpără foarte mult marca în România, firma, emblema.

Și lista poate continua fără dar și poate. Sunt foarte multe motive pentru care ar trebui să vă orientați către cosmetice bio, cel mai important dintre ele fiind cel al propriei sănătăți. Cunosc cazuri de femei care erau să rămână cisnovate pe viață din cauza unor machiaje și a unor produse cosmetice chimicalizate până la Dumnezeu. E normal ca oamenii să nu fie identici și unii să fie alergici la tonele de chimicale care se bagă în cosmeticele clasice.

De unde poți cumpăra cosmetice bio în România

Evident sunt foarte rare pe rafturile magazinelor din cauza faptului că nu au căutare. La noi se vinde ce-i ieftin și prost, ce cumpără toată lumea că doar de-aia ni s-a dus numele în lume de națiune fără pic de personalitate. Dacă o tipă folosește un tonic capilar cu aloe vera făcut de o firmă de renume și tipa este populară, cârdul de fani va cumpăra exact același produs. Din păcate.

Cele care doresc totuși să încerce ceva sănătos și diferit, pot cumpăra cosmetice bio de pe vitamix.ro. vă îndrum către această pagină pentru că după cum spuneam, în magazine nu prea există raion de produse bio, din păcate.

One Response

  1. Cata June 14, 2018

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.