Sunt foarte fericit când văd oameni foarte buni în ceea ce fac

bendeac

„Pentru că este extrem de rar. Extrem de Rar. Trăim într-un show-bizz în care 90% dintre cei care există în el sunt acolo într-un mod nemeritat.”

Acestea sunt cuvintele cu care Mihai Bendeac a încheiat audiția lui Alexandru Arnăutu la emisiunea iUmor. Am reținut aceste cuvinte pentru că pur și simplu am fost fascinat de bucuria pură și sinceră a lui Mihai venită în momentul în care și-a dat seama că a descoperit un om foarte talentat. Evident, fața lui Bendeac nu mai necesită nici un cuvânt în plus, a rămas așa pur și simplu mască.

Alexandru Arnăutu a intrat în scenă făcând un lucru specific lui Bendeac, de aici și legătura foarte strânsă dintre cei doi. L-a imitat pe Cristi Minculescu atât de bine, încât uneori, eu unul am avut impresia că e mai mult de cât Minculescu acolo pe scenă sau mai bine zis, nici Minculescu nu ar fi putut să fie atât de bun în imitația propriului sine.

După ce l-a imitat pe Cristi Minculescu vreo câteva minute bune, Alexandru Arnăutu i-a luat în colimator pe Jim Carrey, Nicolae Ceaușescu și bineînțeles Robert de Niro. Din punctul meu de vedere, Alexandru este foarte bun în ceea ce face și Bendeac a sesizat chestia asta oferindu-i un contract în alb chiar de la prima apariție pe scenă. Oricum, este de înțeles. E păcat să se piardă oameni foarte talentați, înțeleg perfect mișcarea lui Bendeac…

Pe final, vă las să urmăriți imaginea cu fața lui Bendeac. Să citiți pe ea ce înseamnă pasiunea, fascinația, bucuria simplă de copil atunci când vezi ceva ce-ți place. O să urmăresc mult mai des emisiunea iUmor să văd dacă mai apar ceva candidați capabili să fascineze juriul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.