Există mașini care stau de 6 luni în târgul auto din Drobeta Turnu Severin

Cred că există mașini în târgul auto din Drobeta Turnu Severin care zac acolo de anul trecut din toamnă, asta înseamnă mai bine de 6 luni. Și întrebarea care urmează logic este de ce? Pentru că nu se caută mașinile într-un oraș atât de sărac? Ei bine nu, mașini se caută doar că atunci când pentru o mașină care de la Timișoara se poate cumpăra cu 1400 euro, la Severin în târg se cer 2300 euro, e clar că acea mașină acolo va putrezi până la adânci bătrâneți. Probabil cei care le vând astăzi vor lăsa cu limbă de moarte urmașilor să țină la preț și în următorii 50 de ani.

Mai în glumă mai în serios, acolo unde vezi că se ține la preț atât de mult îți dai seama că ai de-a face cu prostul. Prostul este genul de personaj lugubru de care trebuie să te ferești ca dracu de tămâie pentru că în cel mai bun caz, vrea doar să te facă de bani. În cel mai prost caz, vrea să te facă de bani și să te păcălească și cu un produs de foarte proastă calitate. Evident, toate mașinile din târg sunt cosmetizate, toate mașinile din târg sunt oarecum reparate de mântuială în cazul în care chiar există probleme tehnice sau estetice. Am mai povestit noi pățanii din târgul auto mai demult.

Sunt curios cât Dumnezeului or să mai țină la preț acești oameni cel puțin bolnavi la cap. Când își vor da seama că de fapt, prin această încăpățânare dictată de lăcomie nu fac altceva de cât să piardă bani. Mai bine să meargă pe profitul minim și rularea banului de cât să vândă o mașină pe an și să aibă de câștigat ceva mai mult de pe urma unui fraier, nu?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.