Despre cei care dau like la absolut orice pe Facebook

Săptămâna trecută am intrat în discuție cu o domnișoară care mi-a dat like pe Facebook la unele postări. I-am trimis cerere de prietenie, căci sunt un adevărat gentleman și am ținut neapărat să îi mulțumesc pentru ajutor. Cei care produc content știu cât de important este ca cineva să le răspândească acest content, așa că nu de puține ori intru în discuție cu cei care dau like sau share la postările mele. Așa, aflu câte ceva despre audiență și mai modific și eu textele pe ici pe colo.

Așadar, am trimis cerere de prietenie către o fată ce mi-a dat like la câteva postări. Mi-a acceptat cererea și am întrebat-o de ce a dat like la postări, ce anume i-a plăcut, după ce i-am mulțumit în prealabil pentru al său gest. Ei bine, răspunsul este unul destul de șocant, cel puțin pentru mine. Adică mă așteptam să îmi spună ceva destul serios, nu că „eu dau like la tot ce văd pe Facebook”… Cu alte cuvinte, dacă articolul a ajuns la ea, a dat like fără să citească sau să se identifice cu ideea desprinsă.

Acum stau și mă întreb, cam câtă minte trebuie să aibă tânăra generație ca să facă așa ceva? Pur și simplu întreb și eu că sunt tare curios. Ce activitatea lui dumnezeu o mai fi și asta cu datul like-ului la tot ce ți se afișează pe Facebook? Unii cred că au interpretat greșit funcția butonului de like. Poate că pentru unii este ca într-un joc arcade în care câștigă cel care apasă anumite butoane de cele mai multe ori, în cazul de față, cel de LIKE. E incredibilă tânăra generație. Planeta Pământ se duce de râpă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.