Alergatul = boala nebunilor

alergatulÎn ziua de azi dacă faci lucruri ce contrazic majorității, ești automat considerat nebun. Eu de exemplu mă duc zilnic să alerg printr-un parc, unde mă mai întâlnesc câte-o dată cu amici, cunoștințe. Evident, sunt întrebat ce fac acolo și după ce le spun că alerg, urmează inevitabila replică:

„Păi ce-ți veni mă? Ai luat-o razna?”

Și asta nu e o simplă părere a unul om separat. Se întâmplă de multe ori să trec pe lângă grupuri de tineri proțăpiți pe băncile din parc de punga cu semințe și după ce îi depășesc, să aud vocile din spate:

„Uite și pe acesta, aleargă de nebun”

Și astfel, am ajuns la concluzia că dacă te duci să alergi, să ai grijă de sănătatea ta, dacă ești altfel de cât pleava nenorocită a societății, ești automat considerat nebun. Alergatul este boala nebunilor văzută în acest mod de niște oameni comozi, leneși, cu un nivel de inteligență mai mic de cât genunchiul broaștei. Dacă oamenii au ajuns să facă un sport de nebuni, planeta pământ se duce de râpă. Chiar nu știu ce să mai cred pentru că aceste vorbe vin de la tineri, mai mici de cât mine.

De fapt, tinerii mai mici de cât mine sunt tinerii frumoși și liberi care se lasă manipulați pe la proteste și care după 12 ani de școală pică bacul cu note de 2 și 3. Ce așteptări putem să avem de la asemenea oameni? Ei au lumea lor mică din care face parte punga cu semințe și fumatul, nu sportul și viața sănătoasă.

Curios cum vor ajunge acești depravați care stau pe banii părinților și fac covoare de semințe prin parcuri, considerând nebuni persoanele care aleg să aibă grijă de sănătatea lor…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.