Culmea coielii

Să pândești târgul auto după un Polo 6 luni și când apare în sfârșit o asemenea mașină, dispare de sâmbătă până duminică. Cam asta am pățit eu în week-end. De vreo jumătate de an caut și eu un Polo așa mai vechi, de prin 2001 pe care să-l transform într-o mașină personală veritabilă. Nu am pretenții, să fir doar euro 4 ca să plătesc mai puțin la înscriere și să aibă aer condiționat. Am avut deja două mașini fără aer condiționat și vara e nenorocire fără. Nu e vorba că sunt sclifosit dar transpiri ca porcul atunci când pleci undeva, oriunde. În oraș, la drum lung, trebuie să umbli mereu cu haine de schimb după tine și dacă te duci la ceva eveniment să cauți să faci un duș după ce ajungi.

În plus, sunt destul de ieftine. Cred că pot să găsesc un Polo din 2001 cu 1500 euro înscris, cu AC și multe alte opțiuni. Sunt mașini vechi și destul de bune, mai ales în oraș unde e nevoie de spațiu din ce în ce mai mult. Orașele devin de-a dreptul sufocate de numărul de mașini, e bine să ai o mașină de dimensiuni cât mai mici dacă vrei să duci un trai decent ți să te bucuri de utilitatea unei mașini, că dacă îți cumperi mașină și o parchezi la 3 km de locul unde ai treabă, nu ai făcut nimic.

Și uite așa de vreo 6 luni de zile tot caut un Polo trecut de 2001-2002 prin oraș și împrejurimi. Găsisem într-un timp pe la Gorj, Târgu Jiu mai precis una dar era promisă pentru cineva și s-a dat. Eh, am mai căutat, până săptămâna trecută. Sâmbătă am fost în târg și am văzut un Polo din 2001. Am zis că nu sunt atunci, sun duminică. Atunci chem și omul să o văd. Evident, duminică am ajuns în târg și nu mai era mașina acolo… Asta da baftă frate… Nu știu cum e posibil dar în fine, mai aștept. Să sperăm că nu aștept încă  6 luni.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.