Cum să faci bani pe net

Cred că toată lumea se întreabă în ultima vreme cum poți să faci bani pe net în mod cinstit, că de țepe toată lumea a auzit. Nu o să discutăm astăzi despre modalități de a escroca oamenii ci despre modalități prin care poți face bani cinstiți pe net. Există câteva variante, pe care le vom analiza în cele ce urmează. Țineți cont că nu există variantă care să dea roade peste noapte. La toate este vorba despre o muncă susținută de câteva luni cel puțin.

4 moduri prin care poți să faci bani pe net

  1. Poți să te ocupi de webdesign. În România există tot mai multe orizonturi pentru internet, abia acum începe să se dezmorțească. Dacă ai răbdare să înveți programare WEB, în câteva luni, zic eu sub 6 la număr, vei putea să îți câștigi existența pe net.
  2. Poți să îți faci un site tech, feminin sau de știri. După câteva luni în care te ocupi de popularea site-ului cu conținut original, acesta va începe să aibă statistici. Cu cât ești mai inventiv, cu atât statisticile vor fi mai bune și ofertele pentru linkuri mai bănoase.
  3. Poți deveni sysadmin. Dacă ai impresia că poți învăța linux, dacă dorești să înveți linux și dacă te pasionează, te poți califica în meseria de sysadmin, meserie care știm cu toții că în majoritatea cazurilor se poate duce la bun sfârșit și de acasă.
  4. Te poți ocupa de administrare social media. Dacă te pricepi destul de bine la oameni și la cum îi poți atrage printr-o simplă postare pe Facebook, cu siguranță te vei descurca să administrezi și pagina de Facebook a companiilor.

Evident, nici una dintre cele 4 meserii de mai sus nu le poți practica peste noapte, dar le poți practica de acasă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.