Ce înseamnă un cadou frumos pentru un bărbat?

Deși multe femei se gândesc la sex în momentul în care vine vorba despre cadoul perfect ce pot să-l ofere unui bărbat, în cele ce urmează vom discuta despre niște lucruri mult mai serioase. Este important și sexul dar nu cred că totul trebuie să se rezume la așa ceva iar bărbații pot să se bucure și de alte lucruri la fel de bine. Știu, toți vor sex dar vă spun că există idei de cadouri pentru bărbați mult mai interesante despre care vom discuta în cele ce urmează.

3 idei de cadou perfecte pentru bărbatul tău

  1. Un zbor cu elicopterul în jurul Bucureștiului – cât de tare ar fi să primești așa ceva cadou? E mult mai mișto de cât o noapte împreună cu iubita de care oricum ai parte destul de des.
  2. Un meci de tenis împotriva lui Victor Hănescu – dacă este pasionat de tenis de câmp, poți să îi aranjezi o întâlnire cu însuși Victor Hănescu. Va fii înnebunit de idee, te asigur.
  3. Un salt cu parașuta – nu e vorba de o curvă adusă acasă, ci de un salt cu parașuta reală, de la 4000 de metri, după un curs intensiv de parașutism.

Aceste idei de cadouri sunt reale și pot fi puse în practică cu ajutorul celor de la http://www.complice.ro. Dacă veți intra pe site-ul lor veți găsi mult mai multe idei interesante de cadouri pentru el. De asemenea, există și cadouri pentru ea, destul de interesante în cazul în care ajungi la acest articol și ești bărbat. Este unul dintre puținele site-uri care promovează asemenea inițiative, inițiative ce țin de personalitate, nu de materialism.

Cred că putem fii cu toții de acord asupra faptului că un cadou trebuie să fie ceva memorabil, să imprime o amintire în mintea celui sărbătorit. Priviți cele 3 idei de cadouri de mai sus și spuneți-mi voi mie dacă nu v-ați bucura dacă ați primi așa ceva în loc de banalele parfumuri sau sex sau orice altceva? Asta, după părerea mea, înseamnă cadoul perfect pentru un bărbat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.