Trăiască pudicitatea celor prea vulgari

Trăiască pudicitatea celor prea vulgari, trăiască nevoia de trafic pe internet, trăiască dorința de a șoca un public imbecil și de-a dreptul tâmpit. Am observat în ultima vreme că foarte multe publicații destinate tinerilor frumoși și liberi dar proști de bubuie care nu sunt în stare să ia bacul, au început să posteze o sumedenie de articole legate de sex care nu sunt date chiar pe față. De exemplu, cuvinte precum futem sunt scrise f_tem. De ce? Pentru că doar așa pot atrage mai multă atenție.

Atunci când ai un public imbecil care nu dă click pe un articol de cât dacă are un titlu scandalos, de genul CanCan sau Libertatea, e destul de simplu să scrii articole. Tot ce trebuie să faci este să angajezi pe cineva care nu ar rezista nici măcar o oră într-un trust de presă serios și să îi dai libertate deplină. Ce se poate întâmpla?

Păi apare genul de om vulgar dar pudic șmecherește. Românii sunt curioși de fel dar cam atât. Nu sunt curioși într-un sens bun. Sunt foarte ușor de influențat, de-asta și cei care cumpără trafic pe internet în România o fac în cantități industriale: e ieftin, e mult. Publicul rămân dobitoc dă click pe orice, citește orice mai ales dacă e de calitate inferioară. De ce? Păi de unde creier?

Dacă vrei să fii și tu un pudic vulgar, cenzurează și tu o literă din cuvintele din titlu în speranța că românii, tinerii frumoși și liberi, vor fi curioși să citească un articol al cuiva care pare să dea pe-afară de bun simț. Nu știu, eu unul nu sunt de acord cu practicile astea. Păi ori suntem golani ori nu mai suntem? Ori scriem pe față ce avem de scris ori ce pula mea facem?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.