Mai ușor cu steagurile alea…

Mai ușor cu steagurile Belgiei pe internet. Belgia nu a pus steagul României la avatar când au murit cele peste 60 de suflete la Colectiv. Mai ușor cu steagurile alea pentru că în lume se întâmplă atentate teroriste zilnic, oameni mor zilnic dar pentru ei nu se declară doliu național, pentru ei nu se schimbă steaguri pe Facebook. Nimeni nu știe treaba asta pentru că mass media alege să mediatizeze doar atentatele care adună audiența. Păi cine se uită la știri dacă acestea sunt despre un atentat la Nairobi? Nimeni… Dar dacă este un atentat într-o țară mai cunoscută e altceva. E ipocrizie.

Falsa solidaritate nu cred că ne face cinste, mai ales că am înțeles că s-a decretat doliu național în România. Bă frate, când vom înceta să mai pupăm în cur Europa? Când vom înțelege faptul că dacă vrem o țară puternică vom deveni o țară puternică doar prin industrie și conducere inteligentă, nu prin pupat în cur țările europene care oricum ne văd drept o națiune de țigani, violatori și hoți?

E drept, atentatele teroriste sunt cel mai de căcat lucru posibil. Niște oameni bolnavi omoară niște oameni sănătoși. Asta e o altă discuție și am spus-o și o repet: nu va mai trece mult până când nu se vor lua măsuri drastice în această privință. Măsura care cred eu că se va lua va fi închiderea garanțelor pentru musulmani și când spun închiderea granițelor nu mă refer că aceștia nu vor mai avea acces, ci doar că vor avea acces extrem de greu în țările civilizate. Nu poți băga pe toată lumea în aceeași oală din cauza unor cretini. Până atunci, mai ușor cu steagurile alea și cu doliul național.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.