Donald Trump = Gigi Becali

Am tot urmărit alegerile din Statele Unite și acest Donald Trump care și-a început cariera de magnat imobiliar în urma unui mic împrumut de 1 milion de dolari venit din partea tatălui său, m-a șocat de fiecare dată. Trump este asemenea lui Gigi Becali la noi, cu o mică mare diferență și anume, nu a furat. Becali probabil că nu ar putea să justifice toată averea pentru că este român și știm cu toții cum se îmbogățesc românii prin țara asta. Dacă mă înșel, să fie păcatul meu…

Donald Trump pe altă parte, mă îndoiesc să fi făcut mișmașuri pentru că este într-un stat unde justiția își face treaba. Deși avem tendința să credem că toți cei care s-au îmbogățit atât de mult au făcut-o ilegal, trebuie să ne gândim la background-ul din care vin indivizii și la țările în care își duc traiul. Nu în toată lumea se fură ca-n codru, adică România. Trump a avut părinți bogați și s-a folosit așa cum trebuie de averea primită de la aceștia, chiar și împrumut.

Donald Trump prinde la public și asta din cauza faptului că este un prostănac foarte vocal. E genul de om pentru care nu există de cât alb și negru, genul de om care vrea întotdeauna să câștige și care vrea să conducă cea mai puternică țară din lume. Ei bine, deși mulți nu îi dau mari speranțe, se pare că Trump reușește să ajungă la sufletele oamenilor. Clar nu va câștiga alegerile, și dina cest motiv îl asemăn din nou cu un Gigi Becali slobod la gură. Și Becali s-a luptat pentru președinția României din câte țin eu minte. Voi ce credeți despre acest exploziv Donald Trump?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.