Pentru că mulți înțeleg că a face review înseamnă a înșirui niște specificații aproape luate cu copy-paste de pe site-urile magazinelor Profitshare, nu există rezultate. Ce înseamnă rezultate în materie de review? Ei bine, trebuie să te clasezi cât mai sus pe cuvintele cheie ce conțin numele produsului. Deci dacă faci review la un televizor Panasonic X55124, atunci când cauți pe Google „Panasonic X55124”, articolul tău trebuie să fie cât mai sus în rezultate.
Bineînțeles, nu ai cum să faci treaba asta cu un conținut irelevant de genul specificații înșirate. Cine vrea să vadă specificațiile nu are de gând musai să cumpere, deci din start relevanța te pleznește peste nas. Articolele de tip review trebuie să ajute cititorul să se decidă, să vină cu informații suplimentare care să conducă spre o eventuală achiziție în cazul în care potențialul client se lămurește. În România nimeni nu te lămurește cu nimic în așa zisele review-uri…
Ciocanu-i ciocan și treaba asta se vede. În poza de mai jos aveți exemplu cum se face un review în limba română care să fie ca și relevanță peste site-uri de genul Cnet… Să fie primul articol din Google după site-ul producătorului, pe cuvintele cheie ale unuia dintre cele mai bune produse ale sale. Am făcut un review la o cască Bluetooth Plantronics Voyager Edge și am reușit să mă situez primul în Google. Dacă vrei și tu un articol la fel de bine plasat, tot ce trebuie să faci este să ai relevanță.
Sunt curios dacă o să se priceapă vreodată în țara asta ce înseamnă un review și care este rostul său. Toată lumea se concentrează să pună tone de linkuri Profitshare în niște articole care nu ajută pe nimeni. Asta înseamnă de fapt ciupeală la cookie, nu afiliere.