Turmă de 20 de câini în Drobeta Turnu Severin

Am început să las mașina acasă și să mă mai duc și pe jos în oraș, măcar atunci când nu plouă. Cred că este o soluție destul de bună mai ales că am cam făcut pauză de alergare în ultimele luni. A fost foarte frig, a tot plouat, etc. Înăuntru în sală nu am vrut să mă duc să alerg pentru că nu îi văd rostul. Ei bine, faptul că mă duc pe jos în oraș are atât avantaje cât și dezavantaje.

Dezavantajul cel mai mare pe care îl am atunci când mă duc în oral fără mașină îl reprezintă faptul că am timp să observ ce-i în jurul meu. Am timp să văd acei puști care au luat 2 la Bacalaureat cum sparg semințe în parc, așternând un covor de coji pe jos. Ca la țigani de altfel, ca la ei la țară pe tarla. Mai văd copiii de bani gata pe care îi împart deja în două mari categorii:

  • Cei cu părinți găinari, care aleg să își rupă cârca prin străinătate ca să aibă plodul mașină de 5000 – 7000 de euro
  • Cei cu părinți hoți care cumpără mașini de zeci de mii de euro plozilor proaspăt majori.

Avantajul, este acela că apuc să văd lucruri destul de interesante precum această turmă de câini din mijlocul străzii. Câinii aparțin celui care are terenul dar asta nu-i împiedică să iasă de acolo în stradă. Curios ce se poate întâmpla unui om care ar avea nenorocul să treacă pe acolo, printr-o turmă de 20 de câini. Probabil ar ajunge la Știrile de la ora 17 cu titlul „Un trecător a fost atacat de o turmă de câini în centrul orașului Drobeta Turnu Severin”… Evident, nu e în centru dar știți și boi cum se dau veștile astea pe la televizor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.