Sorin Ovidiu Vântu s-a apucat de vlog

A înnebunit lumea. Ce i-o trebui și ăstuia, nu pot să înțeleg. Butonam ieri pe YouTube când dintr-o dată ajung pe vlogul lui Sorin Ovidiu Vântu. Mirarea nu a fost legată în special de faptul că are vlog ci mai de grabă de faptul că are foarte mulți abonați. El mai avusese o tentativă de vlog pe Facebook în urmă cu ceva timp, așa că nu este străin de așa ceva.

Întrebarea mea este una cât se poate de simplă: ce-i trebuie și ăstuia? N-are destui bani ca să stea liniștit? Ce mai vrea? De ce simte nevoia să se expună, să dea idei de afaceri și așa mai departe? În clipul pe care l-am urmărit eu vorba despre ceva idee de afacere cu caracatiță. Genul să te apuci să crești caracatițe în diverse recipiente prin apartamente.

Evident, nu am o problemă cu această idee de afacere pentru că și eu sunt destul de excentric atunci când vine vorba de făcut bani și sunt sigur că e o idee destul de bună, dar totuși… Chiar nu are nimic mai bun de făcut? Ce urmărește? Îl mustră conștiința pentru cât rău a făcut și vrea să încerce să ajute tinerii din această țară? Habar nu am, nu pot să îmi dau seama…

Ce am apreciat la vlogul lui? Păi am apreciat două lucruri: trage din prima, adică foarte puțin de editat comparativ cu alți vloggeri ce vorbesc 3 cuvinte apoi fac pauză. De asemenea, am mai apreciat faptul că folosește o cameră video decentă. Chiar apreciez faptul că a investit în calitate și deși mulți ar râde spunând „pai da mă, lasă că are bani de cameră bună”, cunosc foarte mulți youtuberi care deși au și ei bani, continuă să filmeze cu fierul de călcat. Imaginea de calitate e respectul tău pentru cel care se uită și Sorin Ovidiu Vântu a înțeles asta se pare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.