Te pasionează programarea? Învață de la Iustin Paraschiv

Programarea este un domeniu foarte vast dar în ultimii ani tot mai mulți sunt cei care doresc o carieră în domeniul acesta. Cu cât avansăm ca societate, cu atât devenit mai dependenți și mai încastrați în tehnologie. Așadar, nu e nimic ciudat că tinerii își doresc să cunoască din ce în ce mai multe limbaje de programare și de ce nu, să câștige pâinea din așa ceva. Dacă ești unul dintre cei care doresc o carieră în acest domeniu, învață tainele algoritmilor de la Iustin Paraschiv.

Ce poți învăța de la Iustin Paraschiv?

Iustin Paraschiv  are un CV destul de interesant.  A absolvit Facultatea de Informatică Iași iar în prezent se ocupă cu programarea online. Acest domeniu, internetul, este fără limite și mereu în schimbare. Nu prea găsești pe nimeni care să vrea să împărtășească tutoriale sau cursuri gratuite pentru html, java. Iustin Paraschiv însă te învață cum să faci un homepage, te învață  lucruri interesate despre WordPress sau OOP (object oriented programming).

De ce să înveți de la Iustin Paraschiv?

Păi în principal pentru că Iustin Paraschiv este unul dintre puținii care sunt dispuși să împărtășească. Discutam mai devreme despre un domeniu în care nimeni nu vrea să se implice gratuit. Nimeni nu vrea să învețe pe nimeni doar așa de dragul de a face lumea un loc mai bun. Apoi, dacă o să urmăriți CV-ul lui Iustin Paraschiv o să înțelegeți de ce îl recomand. Ideea este nu doar să înveți programare, ci să înveți de la cei mai buni. Știu că sună puțin ciudat, însă nu cred că e ilogic.

În ziua de azi informație există referitor la programare, dar nu vine singură la tine. Trebuie să cauți destul de mult oamenii care sunt dispuși să cedeze din cunoștințele acumulare de-a lungul timpului, de-a lungul carierei lor. Vă dați seama că nu oricine poate să învețe pe ceilalți. E nevoie de multă experiență în domeniu și bineînțeles că oamenii cu adevărat pricepuți nu prea au timp de învățat pe alții de cât dacă se dedică speciala cestui scop. Iustin Paraschiv s-a dedicat acestui scop și acesta este unul dintre motivele principale pentru care ar trebui să înveți de la el.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.