Despre temele care aduc vizite din Google

Primesc foarte multe mesaje din partea celor care observă temele pe care le folosesc pentru site-uri. De cele mai multe ori, mă întreabă lucruri serioase, însă există și foarte multe întrebări de genul celei din titlu. Cred că am fost întrebat cel puțin lunar dacă o anumită temă aduce sau nu vizite din Google. Mă fraților, haideți să lămurim un lucru legat de aceste vizite din Google.

Temele nu aduc vizite din Google. Cei care pun o asemenea întrebare e clar că nu au ce căuta să scrie content. Contentul este cel care aduce vizitele. Cu cât scrii lucruri mai relevante cu atât o să fii mai bine indexat și o să reușești să ai mai mulși vizitatori pe al tău blog. O temă maxim ce poate să facă este să fie responsive astfel încât să afișeze conținutul frumos pe mobile: telefoane și tablete.

În rest, ce legătură are Primăria cu Prefectura? Ce legătură au vizitele din Google cu tema folosită pentru site? Articolele indexate în Google sunt cele care aduc vizitele, nu modul în care tema afișează articolele păi gândiți și voi logic, cum funcționează Google?  Te pune mai sus dacă ai o temă mai frumoasă, mai bună, etc? nici vorbă… Conținutul este cel indexat.

Ei bine, dacă ai un conținut bine indexat dar o temă de tot rahatul atunci da, pierzi vizite dar nu din Google. Oamenii după ce intră pe site-ul tău și văd un aranjament alandala sau culori prost alese sau un site care nu este responsive pe mobile, sunt tentați să iasă. Nu rămân să mai citească alte articole. Dar, ca să citească alte articole, asta înseamnă că au ajuns cumva pe site-ul tău fără să știe de temă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.