3 sfaturi ideale pentru cei care se gândesc să își amenajeze biroul acasă

După cum știți, de câteva luni de zile am început să lucrez de acasă. La început, mi s-a părut ceva super grozav, însă pe parcurs ce m-am obișnuit, am început să văd și aspectele negative. În cele ce urmează o să discutăm puțin despre cum trebuie să amenajezi biroul astfel încât să vă orientați către productivitate maximă.

3 sfaturi ideale pentru cei care se gândesc să își amenajeze biroul acasă

  1. Amenajați puțin spațiul înainte să începeți activitatea. Nu ar strica o mică renovare. Mirosul de nou vă poate face să fiți mai ambițioși, vă dă o stare de bine. Eu am ales să dau cu lavabilă și să înlocuiesc vechiul parchet. Mi-a fost puțin cam dificil cu alegerea acestuia, întrucât exista foarte multe modele interesante de parchet laminat. Puteți opta și pentru covor PVC sau linoleum dacă sunteți mai puțin pretențioși sau dacă va fi trafic intens în cameră.
  2. Nu vă feriți să investiți într-un scaun de birou de calitate. Îl veți folosi zilnic, așa că fiecare leu cheltuit pentru confortul vostru este binevenit. Veți avea de stat la birou ore în șir și trebuie să fie o ședere cât mai plăcută. Eu am comandat unul pe net și sunt mulțumit de el. Scaunul de birou merge foarte ușor pe parchet și nu face nici zgomot. Nu am probleme cu vecinii.
  3. Mobila și aparatura de birou trebuie să fie o prioritate. Eu când am început să lucrez de acasă, am omis din calcul că în timp, volumul de acte va crește semnificativ. Trebuia să cumpăr de la început o imprimantă laser. De asemenea, biroul trebuie să fie unul destul de mare, altfel vă asigur că veți sta îngrămădiți și nu e o senzație prea plăcută.

Deși aceste sfaturi pentru unii o să pară destul de puerile, vă asigur că mulți nu țin cont de ele și au de pierdut. Inclusiv eu, aș fi vrut să am parte de ceva de genul înainte să mă apuc efectiv să dau drumul la activitate de acasă, aș fi reușit să mă organizez mult mai bine și să cumpăr din timp exact lucrurile de care aș fi avut nevoie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.