Au aparut cateva oferte paste 2016 Bulgaria destul de interesante

Cum primavara a sosit deja, suntem deja in 1 martie, cred ca a venit timpul sa ne gandim putin la vacanța de Paste pe care o asteptam cu totii de indată ce se termina sarbatorile de Craciun. E destul de dificil sa fii roman, avem destul de putine zile libere comparativ cu strainii iar atunci cand acestea sosesc, dorim sa ne bucuram de ele din plin, asa ca nu e nimic ciudat sa iti doresti sa calatoresti atunci cand prinzi cateva zile libere, fie ele si de Paste. Astfel, eu unul am inceput sa caut oferte Paste 2016 Bulgaria.

Cred ca Bulgaria este destinatia perfecta pentru cei care doresc sa calatoreasca pentru mai putin de o saptamana. Eu cel putin ma aflu la mai putin de 150 de kilometri de granita cu aceasta tara si nu ar fi pentru prima data cand ma duc in Bulgaria. Ultima data am vizitat-o in urma cu un an si jumatate pentru a prelungi actele la masina. Ca orice roman mai sarac, am o masina inscrisa in Bulgaria si am mers sa fac asigurarea si ITP-ul la Vidin. De la Severin la Vidin sunt cam 120 de kilometri.

Totusi, de data aceasta mi se pare o idee destul de buna sa ma duc doar in vizita, nu cu treaba. Vacanta de Paste, adica 2-3 zile sunt destul de distractive daca le petreci intr-o tara straina in care ajungi imediat si Bulgaria e practic la o aruncatura de bat. Ca sa nu mai zic de faptul ca drumul pana la Calafat este foarte bun si daca iti dai putin silinta, reusesti sa ajungi in Bulgaria in mai putin de un ceas si jumatate. Bine, asta cu conditia sa nu te prinda radarul pentru ca de obicei acolo unde e drum bun, e si radar.

Ma bucur ca am scapat de sclavia de la ultimul loc de munca si imi pot lua si eu cateva zile ca omul ca sa pot pleca intr-o mini vacanta macar de Paste si Craciun. Ultimii 3 ani i-am petrecut mereu pe la munca, asa ca pentru mine va fi o adevarata binecuvantare sa petrec Pastele la relaxare, nu alimentand cu carburanti masinile celor care s-au trezit ca mai au putin si fac pana prostului. Dupa cum spuneam mai sus, au aparut oferte Paste 2016 Bulgaria si am de gand sa le analizez destul de serios…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.