Asemănările dintre popi și maneliști

Vreți să credeți sau nu, există foarte multe asemănări între maneliști și preoți, între preoți și maneliști. Chiar dacă sună destul de ciudat, în cele ce urmează o să vedeți că am dreptate. Un lucru este cert, ambele categorii au o influență majoră asupra românilor, din păcate. Unde nu răsună Florin Salam sau Florin Pește, răsună Radio Lumina…

7 asemănări dintre popi și maneliști

  1. Ambele categorii sunt chemate la nunți, botezuri, înmormântări
  2. Ambele categorii dețin mașini foarte scumpe
  3. Și preoții și maneliștii poartă la gât cruci groase din aur
  4. Există maneliști care cântă despre Dumnezeu în piesele lor
  5. Au turnulețe aurite. Popii la biserici și maneliștii la castelele țigănești
  6. Au nume ciudate care nu sunt nici pe departe cele reale
  7. Le place să primească bani

 

Aceste două categorii conduc România, fiecare pe felia ei. La biserică se duc foarte mulți enoriași superstițioși care duc și bani, pe maneliști îi cheamă toată lumea pe la cumetrii sau ocazii de-astea, le ascultă muzica peste tot țară. E de ajuns să mergi pe stradă că auzi manelele cum urlă din apartamentele cocalarilor, e de ajuns să te uiți în trafic să auzi mașinile din care duduie manelele. Poate că nu aș avea nimic cu ei dacă ar dudui muzica populară, dar bineînțeles că … manele.

Ce am cu manelele? Pur și simplu cred că sunt o tâmpenie care trebuie stârpite înainte să distrugă tot ce a mai rămas din tineret, deși, dacă stau mai bine să mă gândesc, la cât de proști sunt, dacă nu ar fi manelele care să-i distrugă ar apărea inevitabil altceva.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.