A venit primăvara

Astăzi este oficial prima zi de primăvară iar eu unul mă bucur destul de mult. Parcă aș fi un copil ce se bucură de razele soarelui, însă vă vine să credeți sau nu, am un suflet încă de copil și cred că așa o să rămân pentru tot restul vieții. M-am săturat până peste cap de temperaturile mici din termometre. Cred că nu sunt singurul în această situație. Astăzi, pentru prima zi de primăvară autentică, s-au anunțat nici mai mult nici mai puțin de 16 grade Celsius, ceea ce este extraordinar de fain cel puțin pentru mine.

Am cumpărat și două mărțișoare ca să încep primăvara ca un adevărat gentleman. Câte am cumpărat? Un sac? Doi Saci? Ei bine, nu. Eu nu mă apuc să dăruiesc nimicuri ieftine celor din jur doar ca să perpetuez o tradiție oricum interpretată greșit de toată lumea. Am ales ca anul acesta să dăruiesc doar două mărțișoare pentru că atâtea femei care merită atenție în adevăratul sens al cuvântului cunosc eu. La fel voi proceda și de 8 martie, chiar dacă risc să fiu numit spărgător de tradiții.

Sper să avem parte de o primăvară cât mai călduroasă, iar pe cer să strălucească soarele mult mai multă vreme față de ce a fost până acum. Nu vreau să mai văd pic de nor, nu vreau să mai văd acele 4 grade Celsius în momentul în care pun contactul la mașină. E destul de ciudat să fim atât de nemulțumiți de vreme, însă e lucru cunoscut faptul că starea noastră de spirit este în legătură directă cu timpul probabil. Probabil că ați observat și voi cât de morocănoși sunt oamenii când afară plouă sau e vreme aiurea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.