5 lei mărțișoarele în Carrefour? Jecmăneală curată

Eu am mai văzut oameni lacomi, dar ca ăștia de la Carrefour nu prea… Am mers și eu alaltăieri să cumpăr niște mărțișoare ca tot bărbatul care are ceva obligații de onorat o data cu venirea primăverii. Zis și făcut… Mă duc pe la Cora prima dată. Acolo nu găsesc nimic interesant. Plec. Mă mut precum tiganul și al lui cort la Kaufland… Acolo, am găsit un nimic mult mai mare de cât la Cora, însă era în drumul meu spre Carrefour. Nu mi-a părut rău că am intrat, întrucât am văzut niște oferte destul de bune la câteva lucruri precum Olafii de pluș, erau undeva la 19 lei când peste tot se vând cu 50 de lei.

Plec de la Kaufland în speranța că voi găsi la Carrefour mărțișoare. De la tarabele amplasate prin stradă nu am vrut să cumpăr pentru că nu vreau să fac țiganii cu pula mare. E de ajuns că le ascult muzica fără să vreau, peste tot prin Severin. Asta mai lipsește, să le mai bag și bani în buzunare. La Carrefour am găsit mărțișoare, dar frate, să vezi prețuri… Nu vorbesc de micile tarabe din incinta complexului, ci despre mărțișoarele aflate în magazin. De la 5 la 20 de lei…

WTF… Am luat două dintr-un coșuleț, fără să fiu convins care e prețul exact. Așa e pe la magazinele astea unde toată lumea ia produse și le pune anapoda iar lucrătorii sunt prea puțini ca să țină pasul cu dezordinea. Nu arătau cine știe ce, mă așteptam să coste vreo 2-3 lei acolo. Când colo, 4,99 RON… Ba, e jecmăneală curată :)) deci două mărțișoare au costat 10 lei. Dacă aveam nevoie de vreo 10, erau 50 de lei. Pagubă totală :)).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.