Cum arată o femeie elegantă în anul 2016?

Eleganța în anul 2016 pare să fi murit. Din păcate, vezi tot mai rar pe stradă femei capabile să denote eleganță prin stilul vestimentar. Nu știu ce să zic, poate că și moda s-a sucit în așa fel încât în ziua de azi nu mai permite incursiuni în sfera eleganței de cât cu ocazii deosebite. Am observat totuși puțină eleganță atunci când vine vorba despre serate și evenimente speciale, unde femeile vin îmbrăcate cu rochii de seară din catifea, foarte elegante și calitative.

Ieri eram pur și simplu curios să văd de unde se pot cumpăra asemenea rochii de seară elegante și am aterizat pe helenboutique.ro. Mi-au plăcut 2-3 modele de rochii albastre, iar cele roșii mi s-au părut cel puțin interesante. Așa aș vrea să văd îmbrăcate toate fetele și toate femeile atunci când ies seara în oraș.

Nu cred că aceste rochii de seară sunt atât de incomode încât să prefere tot blugii. Din punctul meu de vedere, blugii sunt de departe cea mai incomodă ținută. Eu nu am purtat așa ceva până la 20 de ani. Eram mai mult pe sport, așa că nu pot să înțeleg de ce femeile preferă această ținută incomodă în schimbul unor rochii de seară elegante și foarte comode.

Sora mea cred ca este una dintre puținele femei pe care le cunosc și care investesc în rochii elegante. Și-a cumpărat de curând o rochie elegantă pe care a purtat-o când s-a înscris la cursuri de pian. Am fost cu ea atunci și dintre toate fetele care s-au prezentat atunci, ea a fost de departe cea mai interesanta. E ciudat cu puțină eleganță reușește să schimbe o întreagă perspectivă, nu?

Și ca să răspund la întrebarea din titlu, femeia elegantă în anul 2016 se folosește de toate mijloacele pentru a ieși în evidență cu bunul gust, nu cu vulgaritate, nu cu nesimțite, nu cu banalitate. Am spus de multe ori faptul că în ziua  de azi e lipsă de culoare pe stradă. Nu vezi rochii albastre, nu vezi rochii de seară când cel dintâi astru apune. E păcat și cred că femeia elegantă a anului 2016 trebuie mai bine mediatizată, astfel încât să reușească să iasă în evidență mult mai bine.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.