Ne ingrijoram ca prostii pentru cine nu merita

Mereu patim treaba asta. Mereu ne ingrijoram ca prostii pentru cei care nu merita, pentru cei care nu se sinchisesc niciodata sa dea macar un telefon sa ne intrebe daca mai traim. Nu stiu de ce prieteniile in viata asta se leaga intre persoane care nu pot sa ofere la fel de mult. Ca si in dragoste, in prietenie unul se va implica mai mult si de cele mai multe ori va avea de pierdut din cauza asta…

De ce facem treaba asta? De ce ne facem griji pentru cei care nu merita daca niciodata nu suntem cei care au de castigat? Nimeni nu stie, probabil asa sunt oamenii claditi. La un moment dat al vietii lor trebuie sa fie capabili sa isi aleaga prieteniile mai serioase si sa trieze neghina de orez pentru ca sunt sigur ca nu doar eu am observat faptul ca in jurul celor buni se strang intotdeauna lichelele.

De ce trag lichelele la oamenii buni? Pur si simplu cred ca este vorba despre noroc. Despre noroc si despre oportunitate pentru ca intotdeauna or sa existe oameni care or sa doreasca intr-un moment al vietii lor sa profite de tine si de lucrurile pe care tu stii sa le faci. Asa e natura umana, asa e lenea, asa e nesimtirea. Atata timp cat pot sa tragi niste foloase ca sa iti fie bine, de ce sa nu o faci?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.