Cica fanii lui Iohanis si-au luat like-urile inapoi

Asta vuiesc toate televiziunile de aseara. Cica de cand Iohanis a luat apararea Antena 3 in demersul lor de a incerca sa scape de beleaua cu evacuarea, a pierdut nu stiu cate mii de like-uri. Bineinteles, la Gadea in emisiune s-a facut analiza acelor like-uri, care de unde au venit, de ce au plecat de la Iohanis si asa mai departe. Am auzit vehiculata tampenia ca au fost cumparate printr-un program apoi retrase conturile cu pricina si asa mai departe. Ma, voi va dati seama cu ce se ocupa presa in Romania?

Voi va dati seama cu ce se ocupa toata presa din Romania? Ca nu doar Gadea era preocupat de tampenia asta cu like-urile. Am vazut-o si la Realitatea, si la B1 TV discutata, pe internet nu mai zic… Internetul a inceput sa despice firul in 4 si sa faca investigatiile lui Peste prajit… Aiuriti astia cu televiziunile dar si cei cu presa online nu s-au lasat mai prejos. De fapt, cred ca din online a pornit toata magaria asta. La ce jurnalisti au inceput sa fie in online, nu mai e de mirare.

Voi va dati seama in ce tara traim daca astea sunt stiri de dat la televizor? Asta e preocuparea numarul 1 a romanilor? E incredibil frate. Atata prostie nu am vazut niciodata nicaieri. Cred ca de-asta nici nu o sa reusim vre-o data sa dam inainte in ceea ce priveste mentalitate. Trebuie sa avem in vedere ca o socetate sanatoasa nu ar avea niciodata grija like-urilor lui Iohanis. Numai in Romania ar putea cineva sa gaseasca o stire din asemenea idei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.