Cele mai bune vitamine pentru diabetici

Multivitaminele Favio contribuie la reglarea glicemiei si implicit devin cele mai bune suplimente destinate diabeticilor. Pana nu de mult, diabetul era o boala crunta, un fel de bau bau asemanator cancerului. Ei bine, tehnologia moderna a permis medicinei si farmaciei sa evolueze astfel incat astazi, avem diverse adjuvante in boli incurabile sau aproape incurabile.

Mai exista vitamine pentru diabetici, ins aFavio ies in fata triumfator. Stim cu totii faptul ca cei care sufera de aceasta boala au diverse probleme, nu doar cu glicemia. Organismul nu mai functioneaza corespunzator si de multe ori apar carentele din diferite vitamine si minerale, carente ce pot fi puse la punct cu ajutorul acestor suplimente alimentare Favio.

Trebuie sa incetam sa ne mai temem de aceste boli, intr-un viitor nu foarte indepartat cu siguranta se va gasi un leac pentru ele definitiv. Medicina moderna a avansat foarte mult comparativ cu acum 10 ani de exemplu si aceste vitamine pentru diabetici sunt dovada clara ca ceva se schimba si se schimba in bine. Sunt tare curios cum o sa arate peisajul persoanelor cu diabet de tip 2 peste inca 10 – 15 ani…

Probabil ca in viitorul apropiat o sa apara niste leacuri ce o sa ne faca sa nu mai simtim absolut nici un efect al bolii. Cred ca ar fi un frumos exercitiu de imaginatie, sa ne gandim cum va arata medicina peste 10 ani. Tuturor ne-ar place sa luam o pastila si sa reglam absolut totul in organism, nu? Poate sa fie chiar o pastila inteligenta ale carei efecte sa se muleze pe fiecare organism in parte… Cei cu diabet de tip 2 sa primeasca exact ce au nevoie, cei cu cancer sa primeasca la fel exact ce au nevoie si asa mai departe…

Din pacate, astea sunt doar vise deocamdata si ganduri utopice. Poate ca doar George Orwell ar putea sa scrie o carte pe tema aceasta, insa mi se pare ca ar fi imposibil. Aceste multivitamine pentru reglarea glicemiei de la Favio sunt un bun exemplu care sa ne dea speranta, sa credem ca pe viitor lucrurile vor evolua in directia cea buna.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.