Ma dispera blocurile ale caror interfoane nu functioneaza

Mai fratilor, eu nu inteleg un lucru in Romania: de ce interfoanele de la scara blocului nu functioneaza? Cred ca din 10 blocuri, la mai mult de jumatate sunt probleme cu interfoanele. Daca ai treaba intr-o scara in care nu functioneaza interfonul, pur si simplu nu poti intra. Atat de dificil este sa intretii acele interfoane? Care e administrator de bloc stie ca acele dispozitive se pot schimba. Poti comanda online interfoane de bloc, trebuie doar sa iti dai putin interesul. Eu nu inteleg cum reusesc cei care locuiesc acolo sa se descurce cu asemenea interfoane defecte, pana la administrator.

Nu vreau sa credeti ca sunt genul care militeaza impotriva interfoanelor. Nu, interfoanele sunt excelente pentru siguranta locatarilor. Prin intermediul lor, persoanele necunoscute nu pot sa intre in scara blocului. S-a zis cu violatorii care isi astepta victimele in intuneric ins cara blocului, cu talharii care te pocneau in cat in scara blocului, ci cei care veneau sa se pise in scara de beti ce erau si asa mai departe.

Eu militez pentru interfoane functionale doar, mult mai utile de cat cele nefunctionale. Cu ajutorul acestui aparat, copiii nostri sunt in siguranta. O data ce le-ai spus “nu dati drumul oricui la interfon”, acestia reusesc sa stea departe cei care ii pot pacali. Nu mai poate nimeni sa urce direct la usa se pretinda ca e nu stiu cine, apoi sa fure banii din casele copiilor lasati singuri acasa.

Si la mine la scara s-a intamplat sa nu functioneze un interfon, insa asta nu a insemnat ca a ramas asa defect pana la Sfantul Asteapta… Am avut parte de episoade in care nemernicii care sparg seminte seara de seara la scara au ars cu bricheta interfonul si o scara intreaga a ramas blocata, am avut parte de episoade in care nu a functionat pur si simplu interfonul. Totul s-a rezolvat in cateva ore. Nu inteleg de ce la unele blocuri nu se rezolva nici macar intr-o saptamana. Probabil si cei care locuiesc acolo sunt delasatori, nici administratorul de bloc nu trece pe acolo sa vada ce si cum…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.