Gamingforgood.net – portal prin care poti strange bani daca te ocupi cu twitch livestreams

Gamingforgood.net  este un portal prin care te conectezi cu streamul de twitch iar cei care se uita la streamul tau pot sa doneze bani prin intermediul multor metode de plata, de la PayPal pana la  credit card, paysafe, chiar si bitcoin. Am descoperit aceasta platforma prin intermediul unui stream al lui Athene, celebrul gamer Athene care si-a dedicat viata actelor caritabile.

Daca cumva folositi contul de twitch, daca sunteti deja un streamer care strange cateva sute de spectatori atunci cand este LIVE, cu siguranta ai putea sa incerci platforma Gamingforgood.net. iti poti face niste bani frumosi. Cei care vor sa doneze pot sa iti lase un mesaj sau iti pot trimite un cantec/clip pe care sa il vada sau sa il auda in timp ce priveste streamul tau. Mi se pare o idee excelenta.

Athene a reusit sa stranga ieri 100.000 de dolari in mai putin de 500 de ore de streaming non stop. Asta inseamna ca a strans undeva la 6000 de dolari pe zi. Omul a avut un livestream non stop si au lucrat in ture. Multe seri am pierdut si eu urmarind streamul lui, intrucat mi s-a parut unul foarte distractiv. Atunci cand vine vorba despre muzica si despre interactiune cu cei care se uita, e distractie 100%.

Nu stiu cati streameri twitch sunt in Romania, insa daca ar lua la cunostinta de aceasta posibilitate, de a face niste bani din donatii, cu siguranta ar incepe sa foloseasca aceasta platforma. Nu are legatura cu cea de la twitch, inca o data, este doar un portal. Nu va intra niciodata in conflict cu twitch, din contra, acestia cred ca ar fi bucurosi ca Gamingforgood.net exista si ar trebui chiar sa le faca putina publicitate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.