2 anunturi de-a dreptul ridicole de pe olx.ro

Mai fratilor, voi ce parere aveti despre anunturile de pe olx.ro? eu unul sunt de parere ca targurile de vechituri in care se vindeau toate gunoaiele s-au mutat pe acest site si pe multe altele de genul. Eh, romanul e si comod… Dupa ce ca vrea sa vanda ace brice si carice, toate ciurucurile pe care le gaseste pe la tomberon, vrea sa le vanda si pe net.

E prea comod sa mearga in targ sa isi vanda cacaturile cu 2 lei si 14 bani, mai bine le pune direct pe net, anunturi, in speranta ca o sa apara cineva interesat de cacatul lui de 2 lei si 14 bani.

Sectorul auto second hand este de departe cel mai interesant si in cele ce urmeaza o sa vedem si noi cele mai stupide anunturi, cele mai mari preturi pe care unii rupti de realitate le cer pentru troacele lor vechi de 10 -15 ani (lumina)… Chiar e de ras frate, nu e posibil asa ceva. Haideti sa vedem care sunt cele mai de circ anunturi pe care le putem gasi pe olx.ro la capitolul masini…

Primul anunt este un Golf 4 la pret de Golf 5. Cred ca proprietarul a uitat in ce an este fabricata masina aia, adica +11 ani cu siguranta. Cums a ceri ma pentru un Golf 4 aproape 5000 de euro? Cred ca omul isi asteapta prostul, fraierul, etc. Habar nu am. E plina lumea de oameni ca el..

golf4

Al doilea anunt infatiseaza un Polo din 2002 care se vinde la pret de Polo din 2006, adica generatia urmatoare. De ce? Pentru ca masina are niste jante de atras prostii, ca deh, jantele sunt importante in peisaj, nu masina in sine… Cum sa ceri ma +3000 euro pentru o masina veche de 15 ani? Incredibil…

polo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.