Pensionarii ii ia apararea lui Gadea

A fost ieri prin Bucuresti un protest destul de interesant, o sumedenie de pensionari au iesit sa faca galerie lui Gadea & Company dupa ce de vreo 4 zile au anuntat cu surle si trambite ca urmeaza sa fie scosi in strada cu boarfe cu tot de catre ANAF. Bineinteles ca a fost o dezinformare si o manipulare teribila.

Nu aveau sa fie scosi in strada de nimeni, aveau sa primeasca doar un aviz de evacuare voluntara. Dupa aceste 5 zile in care au anuntat ei ca vor fi scosi afara, au schimbat burtiera cu “sediul Antena 3 scos la vanzare”…

A, nu-i mai scoate nimeni cu calculatoarele si cu mesele afara? Nu se mai inchide emisia celor 5 posturi de televiziune asa cum anuntat de cateva zile bune?

Eu am mai vazut oameni care sa minta, dar ca cei de la Antena 3 nu prea. Si culmea ca eram un telespectator destul de fidel al Antena 3. De cata asta chiar nu sunt de acord cu ce au facut si incep sa imi schimb parerea despre ei.

A, ca totul e o marsavie si ca sediul este luat abuziv, inteleg. A, ca Voiculescu sta la puscarie si  nu le convine, ca o sta si el tot pe nedrept, aia inteleg. Dar frate , daca vrei sa fii altfel, sa te separi de plebe, nu veni cu dezinformari de-astea gen Basescu, ca nu-ti fac cinste.

Prin acest lucru nu demonstrati de cat faptul ca sunteti la fel. Mie-mi plac lucrurile corecte iar faptul ca si voi incercati sa deformati oarecum realitatea, nu va caracterizeaza. Fiti oameni cum ati fost si pana acum. Protestul organizat de el a fost plin de pensionari adusi cine stie de unde… Iar, nu sunt de acord…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.