Ingrijirea parului in mod natural. Adevar sau provocare?

Pentru multi dintre noi, ingrijirea parului este o prioritate, mai ales pentru cei care au probleme cu pierderea podoabei capilare. Ei bine, cert este ca pe piata exista o sumedenie de produse vandute pentru asemenea probleme, de ingrijire si crestere a parului. Intrebarea este daca sunt oare benefice pentru organism sau nu? Sampoanele de exemplu sunt substante chimice. Se mira oare cineva ca apar problemele cu scalpul? Cum at vrea sa reactioneze la chimicale? De asemenea, daca e gandim si la cateva produse pentru cresterea parului, la fel… Cum sa creasca daca scalpul este puternic imbibat cu chimicale?

Produsele naturale pot stimula cresterea parului?

Dar exista oare produse naturale care sa aiba grija de parul nostru si care sa stimuleze totodata cresterea naturala? Fara chimicale si fara compusi care sa puna in pericol scalpul? Ei bine, da… Exista. Luati drept exemplu acest ulei de ricin pur, care reuseste sa imbunatateasca calitatea parului si sa lupte impotriva caderii acestuia.

Ingrediente Ulei de Ricin Pur

  • acid palmitic
  • acid stearic
  • acid oleic
  • acid linoleic
  • acid linolenic
  • acid ricinoleic

Cat timp trebuie sa treaca pentru a capata incredere in produsele naturale?

Acestea sunt doar unele dintre ingredientele produsului natural.  E clar ca nu poate inlocui samponul 100%, insa cred cu tarie faptul ca daca este combinat cu diverse sampoane ceva mai naturale, dechimicalizate daca as putea spune asa, rezultatele celor care au probleme cu parul ar fi unele mult mai bune. Naturalul este solutia pentru orice problema am avea, nu ar trebui niciodata sa ne imbuibam cu chimicale, insa putini cunosc acest fapt. Poate ca intr-un viitor apropiat produsele naturale vor fi mai bine vazute de catre o societate atat de incastrata in medicamente si produse obtinute artificial.

Ingrijirea parului nu mai trebuie sa fie o provocare pentru ca tehnologia desi avanseaza si apar produse chimice din ce in ce mai eficiente, evolueaza si tehnologia care permite producerea si extragerea substantelor naturale mult mai eficient si va spun ca in loc de chimicale, peste vreo 10 ani o sa vedem o alternativa mult mai viabila in produsele naturale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.