De ce nu se spala babele si mosii?

Cred ca la intrebarea asta nu poate nimeni sa imi raspunda. Cand treci de o anumita varsta, e clar ca procesele incetinesc destul de mult, insa asta inseamna ca trebuie sa puta a mizerie sau a pisat dupa tine? Ca nu te speli, inteleg, dar de ce nu speli hainele de pe tine?

Cred ca multe babe abia asteapta sa imbatraneasca sa o ia in brate pe aia “nu putem mamaie, suntem batrane”… Stiu ca suna rautacios din partea mea sa atac un asemenea subiect, insa va asigur ca nu e deloc asa. Interesul meu este sa spun lucrurilor pe nume si atunci cand treci pe strada pe langa o baba care pute a pisat, nu e chiar ok…

A, sa nu mai zic de faptul ca se plimba si cu autobuzul, unde nu au cum sa fugi de miros. Stai acolo 20 de minute si ii mirosi pisatul babei, nu ai de ales. Bine ca unele mai au si tupeul sa se frece de tine ca sa le dai locul si tu de scarba, normal ca te duci dracului.

Doar nu o sa stai acolo sa puti si tu a pisat cand iesi din masina, desi la cat de intens este mirosul, cred ca ramane impregnat in hainele tuturor, nu doar ale tale. Cred ca nu urasc nimic mai mult pe lumea asta de cat omul care nu se spala si deranjeaza prin acest lucru traiul celorlalti. Faptul ca esti batran, nu e o scuza. Sa fii neglijent si nepasator nu este o scuza. Nu am nimic cu cei bolnavi, insa cei bolnavi nu pleaca frate de acasa prin mall-uri, nu se plimba cu autobuzul si asa mai departe… Sa-mi fie cu iertare daca gresesc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.