Spaima iadului: gerul

M-am saturat de toate stirile de genul: ger cumplit; ger napraznic; calamitate in Harghita, etc. Mai oameni buni, haideti sa stabilim putin niste treburi… Iarna este frig, vara este cald. Iarna, temperaturile scad sub zero ca asa-i anotimpul. Nu inteleg… De ce se face din ger atata tamtam si atata polologhie se tine pe la TV de-ti vine sa crezi ca vine cel putin Apocalipsa?

Stati bre calmi, ca nu vine nici o Apocalipsa. E iarna… Ce-ati vrea? Sa fie 15 grade in ianuarie? Pai n-au fost ma in decembrie si nici atunci nu v-a convenit? Atunci toata lumea se mira ca e cald, acum toata lumea se mira ca e frig. Daca ma intrebati pe mine, cred ca ar trebui interzise discutiile de genul si de la TV si de peste tot, sunt inutile si de-a dreptul prostesti.

Ma uitam adineaori la TV, ca tot veni vorba si citeam pe o burtiera mare cat tot ecranul  ceva despre ger si frig si viscol. Nu inteleg de ce oamenii din CNA nu intervin sa interzica acestor cretini sa mai sperie oamenii de pomana. In fiecare an e iarna, nu traim in Togo si ne-am trezit dintr-o data cu zapada, dupa mii de ani de vara continua. Ce Dumnezeului? Alte subiecte nu mai sunt de cat gerul?

Pai atata timp cat in Romania exista jurnalismul de doi lei, cum sa exista jurnalism de 3 lei? Ca televiziunile vor mult pe putin sau daca nu primesc mult, macar dau putin. Jurnalistii de 2 lei or sa fie intotdeauna preferati mai ales daca au obiceiul sa fie si oleaca pupincuristi. Asa functioneaza in Romania jobul: esti piupincurist, ai toate sansele sa faci cariera chiar daca nu te duce mintea mai mult de tema gerului…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.