Counter Strike

Legenda jocurilor multiplayer inca nu s-a stins. Desi multi s-ar grabi sa catalogheze acest joc ca fiind cu un picior in groapa, eu unul cred ca mai e rost de Counter Strike in urmatorii 5 ani. Versiunea 1.6 a acestui joc a fost cea care a facut istorie la vremea ei,  versiune inca foarte populara si in ziua de azi. Daca ma intrebati pe mine, prefer oricand sa joc 1.6 de cat Global Offensive…

Din pacate, serverele de Counter Strike 1.6 incep sa devina din ce in ce mai putine la numar, asta si din cauza hackurilor tot mai greu de tinut sub control. In Romania nu are rost sa faci un server Steam Only, intrucat se joaca foarte mult de pe Counter Strike piratat. Nobody gives a shit about license… De ce? Pentru ca 70% dintre jucatori sunt copii iar parintii ori nu vor ori nu stiu sa cumpere cu cardul pe net.

Counter Strike Global Offensive este o versiune ce necesita o placa video destul de buna, nu prea poti sa joci de pe orice PC, in schimb, versiunea 1.6 care are peste 10 ani vechime, are nevoie de un simplu Pentium 4 cu o placa video de 120 MB pentru a putea rula, nimic mai mult. Acesta este si motivul pentru care 1.6 a devenit foarte popular. Romanii nu au PC-uri de gaming, au doar PC-uri vechi.

Ultima data cand am jucat un Counter Strike a fost cand am testat mouse-ul Logitech M525, caruia i-am facut un review la 1 an si jumatate de cand l-am cumparat. Am incercat atunci sa joc putin cu acel mouse wireless si nu am prea reusit. Pentru Counter Strike este nevoie de un mouse cu fir, nu unul fara care pe deasupra este si wireless..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.