Manequeen Studio angajeaza si in 2016

2016 se anunta un an destul de bun pentru industria videochatului si asta pentru ca mentalitatea in Romania se schimba destul de lent, insa intr-o directie sigura. Care este aceasta directie? Bineinteles ca discutam despre i disparitie lenta a prejudecatilor, niste prejudecati pe care le-am tinut inglobate in spiritele noastre pentru prea multi ani. Au trecut 26 de ani de la Revolutie si din pacate nu a fost suficient pentru ca schimbarea sa fie asemenea celei din Germania dupa Caderea Zidului Berlinului.

Manequeen Studio angajeaza si in 2016

Manequeen Studio angajeaza si in 2016, asa ca femeile ce doresc sa lucreze in industria videochatului pot sa stea linistite. Nu s-a oprit industria o data cu trecerea in noul an si dupa cum spuneam mai sus, exista o mare posibilitate ca in 2016 sa existe si mai multe oferte de angajare in acest domeniu. Expansiunea intotdeauna creeaza noi locuri de munca, nu trebuie sa va speriati si culmea, iata ca primul anunt de angajare vine chiar in prima luna a anului.

Daca videochatul in urma cu 10 ani era o gluma proasta, iata ca a avut timp sa devina o adevarata afacere. In strainatate, evident oamenii au avut alt mod de a gandit si acolo totul a fost permis mult mai devreme. Comparandu-ne cu occidentalii cred ca suntem cu cel putin 50 de ani in urma lor daca ne gandim la mentalitate. In tari precum Germania, Olanda, videochatul exista de multi ani, la fel ca si tehnologia care sa suporte o asemenea industrie. Trebuie sa spunem ca e nevoie si de tehnologie…

Romania a devenit un taram excelent pentru afacerile cu videochat si din aceasta cauza femeile fara inhibitii care au facut pasul spre un asemenea job sunt cele mai castigate. Au salarii foarte mari, mii de lei pe luna, uneori si zeci de mii de lei. Cu acesti bani, bineinteles ca isi permit sa isi indeplineasca visele acasa, la ele in tara, fara sa fie sclavi pe 1000 euro/luna la cules de capsuni. Acest suport pentru videochat include si viteza internetului in Romania care devine tot mai mare si stabila.

Da, suntem printre tarile cu cea mai mare viteza de internet din lume la ora actuala, cred ca suntem in primele 10 si videochatul de calitate are nevoie de internet de calitate. Asadar, in cazul in care doriti sa lucrati in acest domeniu, nu va speriati. Manequeen Studio angajeaza si in 2016.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.