Logica celor care isi cumpara masini cu volan pe dreapta

Logica romanului este destul de simpla: vrea masina buna, bengoasa, la bani de rahat. In cazul asta ce optiuni are? Pai masinile de Anglia intrucat sunt la jumatate de pret fata de cele cu volan pe partea care trebuie. Compromisul? Pai compromisul se rezuma la posibilitatea de a muri ca sobolanii intr-un accident intrand pe contrasens mai mult de cat trebuie sau mai rau, sa omoare pe cineva in cazul in care nu se bolboiaza cum trebuie la drum. Din punctul meu de vedere, cei care cumpara asa ceva sunt niste cretini.

Masinile cu volan pe partea cealalta sunt un fel cacat poleit cu aur. De ce? Pentru ca sunt cumparate de tigani, tarani cocliti care vor sa para ca au masina mai scumpa de cat necesar. A, ca exista si oameni care poate au muncit in Anglia si au venit cu masinile in tara, apoi le-au inscris, nu contest. Nu ne referim la oamenii care au experienta in a conduce asemenea masini, ci la tiganii si taranii care le cumpere ca sa arate ca au bani, cand de fapt ei n-au doua de cinci in buzunar…

Asta e Romania, fara logica. De ce sa cumperi un Polo din 2001 cu 1000 de euroi pe care sa il inscrii in tara, pe numele tau cand poti sa cumperi un Passat din 2004 de Anglia tot cu 1000 de euroi? Pai da “nana”, da e Passat, e masina de masina, scula de scula… Logica prosteasca este la mare moda in tara asta si asa se infiripa motive pentru existenta masinilor cu volan pe invers.

One Response

  1. Razvan February 3, 2016

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.