Sesiunea musca din oameni

Nu stiu ce se intampla de toata lumea este terorizata de sesiune. Mai fratilor, abia ati scapat de BAC si incepeti sa va plangeti de sesiune mai ceva ca cei schingiuiti de inchizitie, nu cred ca sunteti sanatosi la cap. Adica sunteti exact genul de oameni care se vaita ca s-au dus la scoala. Pai de ce va mai duceti bre daca nu va place? De ce tot timpul trebuie sa facem lucruri care ne fac nefericiti?

Lasati bre scoala daca nu-i de voi. Cat timp stati sa va vaitati pe Facebook de sesiune, mai bine recapitulati materia. E logic ca tuturor li se pare dificila sesiunea atata timp cat nimeni nu invata de cat in sesiune. Nu stiu de ce exista aceasta metoda, probabil este ceva tipic romanesc. Tinerii se duc la facultate ca sa se distreze, nu ca sa invete carte si logic ca atunci cand e de examen, incepe Apocalipsa.

Ce-aveti bre cu sesiunea de va plangeti toti? Chiar nimeni nu reuseste sa se duca la facultate (pe banii parintilor) si efectiv sa vrea sa invete ceva de acolo? In timpul anului sa dea pe la cursuri si sa invete si la sesiune sa fie deja pregatit? Bine, oricum la cat de multi tineri – 70% – pica bacul, doar nu va asteptati ca cei care ia cu 5 si 6 examenele sa fie doldora de carte si dornici sa devina self made man…

Sesiunea nu musca din oameni, oamenii musa din normalitate si o ciumpavesc… Mergeti mai la scoala si puneti mana pe carte daca vreti sa deveniti cineva in viata. Exemplul celor care si-au facut loc in televiziune pe la Capatos nu prea e unul de viitor… Viitorul este in mainile voastre acum cand sunteti tineri. Nu va mai vaitati ca va musca sesiunea, mai bine puneti mana pe carte si lasati Facebook.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.