Chitra

Chitra reprezinta acea persoana care niciodata nu da nimic. Nu da nici daca ar cadea cerul pe ei si asta ar fi singura solutie care i-ar salva de la pieire. Chitra este persoana care vrea doar sa primeasca, niciodata sa dea indiferent despre ce discutam: sfaturi, bani, borcane cu gogosari, etc…

Chitra este intalnita si in blogosfera. Daca un blogger gaseste o modalitate de a face bani, nu o sa vrea sa divulge sursa nici in ruptul capului si asta pentru ca va considera ca automat, in secunda doi, cel care afla ii va lua pita de la gura. Se intampla si asa, insa nu foarte des si nu foarte mult…

Mi s-a intamplat si mie, prieteni care veneau pe la mine si-au facut si ei site-uri ca sa ia bani de pe advertoriale. Stiu ei sa scrie? Nu stiu, sunt analfabeti, insa daca ies bani de ce sa nu faca? Bineinteles ca n-au reusit niciodata sa depaseasca anumite standarde ale calitatii, impiedicati fiind de propriul IQ.

Pita de la gura nu se poate fura niciodata atata timp cel care o produce are calitate necesara sa fie prioritar in randul colaboratorilor. Eu unul niciodata nu m-am ferit sa dau sfaturi sau de munca celor din jur. De ce sa ma chinui sa fac totul cu patura in cap atata timp cat oricum bagaciosii afla?

Nu frate, eu nu sunt chitra. Daca pot sa ajut pe cineva sa-i dau de scris, o fac cu placere daca imi permit si am de unde. De multe ori am cautat colaboratori pentru diferite agentii de publicitate fara sa primesc nici un ban. Mi-a placut sa ajut, nu sa fiu chitra sa tin tipul pentru mine. Ca mie cel putin, n-are cum sa-mi ia cineva pita de la gura atata timp cat cei care-si baga coada nu-s in stare sa scrie corect o propozitie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.