Vrei sa te angajezi in videochat? Uite ce trebuie sa stii

Avand in vedere numeroasele stiri cu mascati, care intra in studiouri de videochat si aresteaza tot ce prind, de la patron la modele, opinia publica si-a facut, in timp, o parere foarte proasta despre acest domeniu. Putini stiu, cu adevarat, ce presupune angajarea in videochat. De aceea, reprezentantii Studio 20 au decis sa clarifice aceasta situatie.

  1. Videochatul este legal?

Conceptia conform careia o astfel de activitate este ilegala este total gresita! Inca din 2003, acest domeniu a fost reglementat si studiourile profesioniste respecta legislatia in vigoare. Atunci cand te angajezi in videochat la Studio 20, ti se face contract de munca, in care sunt stipulate foarte clar drepturile si obligatiile fiecarei parti, iar tu primesti un exemplar inca din prima zi de activitate. Apoi, o data la doua saptamani, ti se intocmeste un act aditional, in care sunt prevazute toate detaliile activitatii tale. Orice suma de bani castigata apare in acte si este impozitata conform legii.

  1. Cati bani castiga un model de videochat?

Modelele de videochat din Romania castiga intre 500 si 10.000 de dolari pe luna, in functie de eforturile depuse si de abilitatile de socializare ale fiecareia. In acest domeniu, nu este necesara experienta, asa ca la inceput ai o perioada de training, in care vei invata tot ce trebuie sa stii: felul in care sa te comporti, cum sa vorbesti cu membrii, ce subiecte sa abordezi si multe alte trucuri ale meseriei. Studio 20 a castigat numeroase premii internationale la festivalurile de profil si a dovedit ca poate creste modele de videochat de top. Daca in prima luna de angajare in videochat, o tanara castiga in jur de 1.000 de dolari, dupa ce va capata experienta va putea obtine 3.000, 5.000 sau chiar 10.000 de dolari, la fel ca celelalte modele ale noastre cu vechime, care sunt ambitioase, serioase si se concentreaza sa-ti atinga telul.

  1. Cum mi se pastreaza confidentialitatea?

Pentru a se putea concentra pe activitatea lor si a nu da explicatii in stanga si in dreapta, Studio 20 asigura confidentialitatea tuturor modelelor de videochat. La inceput, ele isi aleg un pseudonim pentru fiecare site de videochat pe care vor lucra, iar acesta nu va fi divulgat de niciun reprezentant al companiei noastre. Numele lor adevarat nu va fi asociat de niciun fel cu acest domeniu, astfel incat daca, pe viitor, vor dori sa se reprofileze, sa o poata face fara nicio problema. In plus, pentru a ne asigura ca identitatea lor este in siguranta, site-urile de videochat cu care colaboram nu le dau voie membrilor romani sa vada modelele din Romania.

  1. Cati ani trebuie sa ai ca sa faci videochat?

Pentru a te angaja in videochat, este foarte important sa ai 18 ani impliniti, adica sa fii majora. Poti practica aceasta meserie atata timp cat ai un aspect tanar, chiar daca treci de varsta de 35 de ani. In principiu, barbatii de pe site-urile de videochat caute modele tinere, deoarece astfel se simt si ei mai tineri si mai energici.

  1. Ce program am intr-un studio de videochat?

Din fericire, in acest domeniu, spre deosebire de altele, iti poti stabili singura programul de lucru, de la o saptamana la alta, in functie de celelalte angajamente ale tale. Poti lucra in tura de dimineata (06.00 -14.00), in tura de dupa-amiaza (14.00 – 22.00) sau tura de noapte (22.00 – 06.00), 5 zile pe saptamana. Recomandarea noastra este sa lucrezi constant pe aceeasi tura, pentru a-ti fideliza membrii.

  1. Trebuie sa arati perfect pentru a face videochat?

Deloc! Daca toate femeile ar arata la fel, atunci barbatii s-ar plictisi foarte repede de ele. Deoarece gusturile nu se discuta, tinerele care se angajeaza in videochat sunt foarte diferite. Unele sunt mai plinute, altele mai slabute. Unele sunt mai indraznete, altele mai delicate. Ceea ce au toate in comun este ambitia si faptul ca se simt bine in pielea lor, indiferent de felul in care arata. Barbatilor le plac femeile increzatoare in fortele lor si sociabile, care sa-i ajute sa se simta bine.

  1. Pot sa fac videochat de acasa?

Atunci cand intrii in aceasta bransa, ai la dispozitie doua variante: fie te angajezi in videochat la un studio, fie faci videochat de acasa. La Studio 20, le poti face pe ambele. Poti veni la una dintre locatiile noastre din Bucuresti sau din Cluj pentru cateva luni, pentru a prinde experienta si a strange banii necesari pentru echipamentele tehnice si apoi poti continua sa faci videochat de acasa in colaborare cu noi. Te putem ajuta cu suport online 24 din 24 de ore, sedinte foto si filmari profesionale pentru site-urile de prezentare. Indiferent ce alegere faci, echipa noastra de profesionisti este alaturi de tine, pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti obiectivele financiare si pentru a reusi sa devii un model de succes.

One Response

  1. Videochat April 19, 2017

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.