Mai putin Facebook = mai multi bani

Am observat in scurta mea incursiune prin retelele sociale faptul ca foarte multi oameni petrec tot timpul lor pe Facebook. Cand sunt acasa stau toata ziua cu nasul in telefon sau in laptop pe Facebook, atunci cand sunt la munca la fel, toata ziua sunt cu nasul in Facebook. Ideea cu Facebook este destul de simpla, si anume reprezinta o pierdere de timp daca nu il folosesti pentru a face bani.

Vad oameni care raspandesc toate rahaturile pe Facebook, din 5 in 5 minute. Parca ar candida pentru titlul de regele postacilor. Sunt clipe petrecute din viata in care nu castigi nimic, nici nu avansezi, nici nu faci bani. Intotdeauna am zis ca trebuie sa evoluezi constant ca si caracter, ca si personalitate. Raspandind pe Facebook un clip haios nu cred ca evoluezi deloc, din contra, pierzi vremea de pomana…

Mai putin Facebook = mai multi bani. Mai lasati fratilor dezbaterile inutile pe Facebook care nu duc nicaieri, mai lasati share-uitul de tampenii si puneti mana sa va claditi un viitor. Din share de clipuri funny nu o sa primesti niciodata bani. Daca stai departe de Facebook, poate iti vine ideea stralucita sa te duci la munca, sau la un curs de calificare in cazul in care nu stii sa faci nimic si nu gasesti job.

Cu cat o sa stati mai departe de Facebook, cu atat o sa gasiti mai mult timp pentru voi, poate asa o sa gasiti si de munca in cazul in care urlati de ani de zile ca nu gasiti. Pai cand sa gasiti daca stati toata ziua pe Facebook in loc sa cautati? Angajatorii de obicei au de facut bani, nu timp sa stea sa isi aleaga candidatii de pe Facebook, in cazul in care vad ceva postari interesante.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.